Υποστηρίξτε μας

Mπορείτε να υποστηρίξετε το Library4all με τους παρακάτω τρόπους:

Mπορείτε να υποστηρίξετε το Library4all με τους παρακάτω τρόπους:

  • Συγκεντρώστε στον χώρο σας καινούρια ή σχεδόν καινούργια βιβλία για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.
  • Κάνετε μια χρηματική δωρεά για την αγορά νέων βιβλίων.
  • Προσφέρετε ως εταιρικό δώρο το Κολιμπρί μας, το στολίδι με σχέδια παιδιών, φτιαγμένο από τους εμπνευσμένους Aluminati. Με τα έσοδα από τις πωλήσεις του αγοράζουμε καινούρια βιβλία. Για να παραγγείλετε το Kολιμπρί επικοινωνήστε μαζί μας στο info@library4all.com

Aν είστε σχολείο και θέλετε να υποστηρίξετε τη δράση του Library4all μπορείτε:

  • Να διοργανώσετε ένα book drive στο Σχολείο σας, ζητώντας από τη μαθητική κοινότητα να προσφέρει καινούρια ή σχεδόν καινούρια βιβλία για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.
  • Να κάνετε μια χρηματική δωρεά για την αγορά νέων βιβλίων.

Θέλετε να συνεισφέρετε στο Library4all; Μπορείτε να το κάνετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Να δωρίσετε βιβλία, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@library4all.com και λέγοντάς μας τι είδους βιβλία θέλετε να προσφέρετε.
  • Να διοργανώσετε ένα book drive, συγκεντρώνοντας από γνωστούς και φίλους καινούρια ή σχεδόν καινούρια βιβλία για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.
  • Να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας σε μία γιορτή ή βάφτιση αντί για δώρα να προσφέρουν βιβλία στο Library4all.
  • Να προσφέρετε ως δώρο το Κολιμπρί μας, το στολίδι με σχέδια παιδιών, φτιαγμένο από τους εμπνευσμένους Aluminati. Τα έσοδα από τις πωλήσεις χρησιμοποιούνται για την αγορά βιβλίων. Για να παραγγείλετε το Kολιμπρί επικοινωνήστε μαζί μας στο info@library4all.com 

Μπορείτε να υποστηρίξετε το Library4all είτε προσφέροντας απευθείας σε εμάς βιβλία για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, είτε συγκεντρώνοντας στο χώρο σας βιβλία, τοποθετώντας ένα ειδικό κουτί και ενθαρρύνοντας τους πελάτες σας να υποστηρίξουν έτσι τη δράση μας.

Από την πλευρά μας, θα σας στείλουμε το ειδικό αυτοκόλλητο Κολιμπρί για να δείξετε ότι είστε μέλος του δικτύου υποστηρικτών μας.

Θα χαρούμε να λάβουμε βιβλία σας που θα γεμίσουν τις βιβλιοθήκες δημόσιων σχολείων. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@library4all.com και πείτε μας τους τίτλους και τις ποσότητες που θέλετε να δωρίσετε. 

Δωρίστε βιβλία από την εκδοτική παραγωγή σας και θα φροντίσουμε να φτάσουν σε σχολεία που τα έχουν ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@library4all.com και πείτε μας τους τίτλους και τις ποσότητες που θέλετε να δωρήσετε. 

colibri4_CROPPED
Scroll to Top